Skip directly to content

Piškotki in politika zasebnosti

Pri Pfizerju se zavedamo pomembnosti varovanja zasebnosti in smo zavezani k spoštovanju varovanja podatkov, zbranih o naših spletnih obiskovalcih. V nadaljevanju je podrobno razloženo, kako se bodo hranile informacije, ki jih razkrijete na tej spletni strani, za kaj se bodo uporabile ter podrobnosti o naši politiki varovanja podatkov. Razloženo je tudi, kako uporabljamo piškotke.

Pfizerjeva uporaba piškotkov

Pfizer lahko zbira informacije od vas s "piškotki". Piškotki so majhna datoteka črk in številk, ki se shrani na vaš računalnik, če se strinjate. Ti piškotki nam povejo, kako in kdaj se obiskujejo strani na spletnem mestu in koliko ljudi jih obišče. Z informacijami, ki jih pridobimo s to tehnologijo, si želimo izboljšati naše strani. Čeprav piškotki običajno ne vsebujejo osebno določljivih podatkov,  ste nam vendarle posredovali informacije o sebi; lahko povežemo vaše podatke ob registraciji s piškotki ali drugimi orodji za sledenje, ki jih naša spletna stran namesti na trdi disk vašega računalnika. Povezovanje piškotka z vašimi podatki ob registraciji nam omogoči večjo personalizacijo in funkcionalnost internetne strani. Brez piškotkov ta funkcionalnost ne bi bila mogoča. Vaš spletni brskalnik lahko nastavite tako, da bo nadziral, ali boste sprejeli piškotke, jih zavrnili, ali pa vas obvesti vsakič, ko vam je piškotek poslan. Če je vaš brskalnik nastavljen tako, da zavrne piškotke, vas spletne strani, ki omogočajo piškotke, ne bodo prepoznale, ko se vrnete na spletno stran; te nekaj funkcionalnosti se lahko izgubi. V razdelku Pomoč v brskalniku boste našli informacije, kako preprečiti brskalniku, da sprejema piškotke. Za več informacij o piškotkih, vključno s tem, kako izvedeti, kateri piškotki so bili nastavljeni in kako upravljati z njimi ali jih izbrisati, obiščite www.allaboutcookies.org.

Poleg Pfizerjevih piškotkov lahko določene tretje osebe namestijo piškotke na vaš računalnik iz različnih razlogov. Na primer, včasih uporabljamo spletni analitični orodji Google Analytics in/ali WebTrend, ki nam pomagata razumeti, kako obiskovalci upravljajo z našimi spletnimi stranmi. Povezave ali oglasi tretjih oseb na naši spletni strani lahko prav tako uporabljajo piškotke, te piškotke lahko dobite s klikom na povezavo na stran ali oglas tretje osebe. Ne nadziramo zbiranja ali uporabe informacij s strani tretjih oseb in njihovi piškotki niso predmet te Politike zasebnosti. Če imate kakšna vprašanja v zvezi z zbiranjem in/ali uporabo informacij, morate stopiti v stik neposredno s temi podjetji.

Uporabimo lahko tudi druge sisteme sledenja, kot so slikovne značke (pixel-tags). Slikovne značke, včasih tudi spletni svetilniki, so po funkciji podobni piškotkom, a zaradi svoje neznatne velikost niso vidni. Uporabljamo jih za prenos določenih informacij na strežnike, da personaliziramo svoje spletne strani in sledimo vaši uporabi drugih Pfizerjevih spletnih strani. Poleg tega lahko slikovne značke uporabimo tudi v e-pošti, ki temelji na HTML.

To Politiko piškotkov in zasebnosti lahko kadar koli dopolnimo. Prosimo, redno preverjajte to spletno stran, da se seznanite z morebitnimi spremembami.