KontaktiKontaktiPogoji za uporaboPolitika zasebnostiUporaba piškotkov
Kariera
HomeKariera

 

Kot zaposleni v Pfizerju boste imeli številne priložnosti za razvoj kariere


Ne glede na to, ali ste izkušen iskalec zaposlitve ali dodiplomski študent, ponujamo veliko možnosti razvoja kariere v našem podjetju. Prepričani smo, da vsak posameznik prinaša edinstvene življenjske izkušnje, ki prispevajo k mozaiku našega podjetja in nam pomagajo, da vsak dan pozitivno vplivamo na zdravje ljudi po vsem svetu. Vsak položaj v Pfizerju se dotika in prispeva k uspehu našega podjetja. Zato je Pfizer kot eden vodilnih v svetovni biofarmacevtski industriji zavezan k zaposlovanju visoko usposobljenih kandidatov za vsa področja našega poslovanja. Poleg tega Pfizer ponuja priložnosti za karierni razvoj v drugih državah in na mednarodni ravni. Vse to našim sodelavcem daje priložnost za nova znanja in izkušnje na lokalnem in mednarodnem trgu.

Postanite del naše zgodbe tudi vi.

Več o karieri pri Pfizerju in prostih delovnih mestih lahko preberete na naši globalni spletni strani, ki vam omogoča iskanje glede na zaželeno lokacijo in področje dela. Prosimo upoštevajte, da je iskalnik zaradi globalne baze v angleščini. http://www.pfizer.com/careers/en-gb/

Pogoji za uporaboPolitika zasebnostiUporaba piškotkovZa strokovno javnost Metastatski-rd.si Sos-klop.si Zemljevid spletnega mestaPfizer WorldwideNotranje poročanje o nepravilnostih © Pfizer Luxembourg SARL, Pfizer podružnica Ljubljana, Julij 2022. Vse pravice pridržane. PP-UNP-SVN-0019.