KontaktiKontaktiPogoji za uporaboPolitika zasebnostiUporaba piškotkov
O nasHomeO nas

Pfizer je eno vodilnih svetovnih inovativnih biofarmacevtskih podjetij, ki odkriva, razvija in zagotavlja več kot 170 različnih zdravil, ki se izdajajo na recept, cepiv in zdravil, ki se izdajajo brez recepta. Vse to vsako leto pomaga izboljševati življenja milijonom ljudi po vsem svetu.

Naš namen je utemeljen v našem prepričanju, da si ljudje zaslužijo živeti zdravo življenje. To spodbuja našo željo, da zagotavljamo zdravila, ki so varna in učinkovita.

Po svetu si prizadevamo postaviti standarde za kakovost, varnost in vrednost pri odkrivanju, razvoju in proizvodnji zdravil in cepiv, ki lahko rešujejo življenja, preprečujejo bolezni in izboljšujejo zdravje in dobro počutje.

Toda tega ne moremo doseči sami. Bistvenega pomena, da lahko bolnikom ponudimo nova zdravila, je sodelovanje z izvajalci zdravstvenih dejavnosti, društvi bolnikov, akademiki in politiko.

Pogoji za uporaboPolitika zasebnostiUporaba piškotkovZa strokovno javnost Metastatski-rd.si Sos-klop.si Zemljevid spletnega mestaPfizer WorldwideNotranje poročanje o nepravilnostih © Pfizer Luxembourg SARL, Pfizer podružnica Ljubljana, Julij 2022. Vse pravice pridržane. PP-UNP-SVN-0019.