KontaktiKontaktiPogoji za uporaboPolitika zasebnostiUporaba piškotkov
HomeRaziskave in razvojRazvoj naših zdravilRazvoj naših zdravil

 

Naši znanstveniki spreminjajo kemijske molekule v zdravila, da bi izboljšali življenja milijonov ljudi po vsem svetu.

V zadnjih letih smo ovrednotili in izboljšali svoje metode raziskav in razvoja zdravil, da bi bolnikom zagotovili stalen prihod pomembnih novih zdravil in cepiv. Zato imamo na svetovni ravni v teku 27 kliničnih raziskav faze III (podatek za 1. november 2022).1

Pfizerjeve učinkovine v različnih fazah (dne 1. november 2022)1

Prikaz števila Pfizerjevih kliničnih raziskav faz 1, 2 in 3 ter registriranih zdravil.


Pfizer kot globalna organizacija sodeluje z znanstveniki, tehniki, regulatornimi in poslovnimi strokovnjaki po vsem svetu, da bi našli in razvili novo generacijo inovativnih zdravil za bolnike.

Kot del našega pristopa sodelujemo tudi z drugimi inovatorji na področju zdravstva, vključno z akademskimi znanstveniki, društvi bolnikov, vladami, ostalimi biofarmacevtskimi podjetji in zdravstvenimi delavci.

Naša prizadevanja so osredotočena na ključna področja, kjer smo v najboljšem položaju, da razvijemo edinstvena zdravila za potrebna zdravljenja. Ta področja vključujejo kronične vnetne in avtoimunske bolezni, cepiva, onkologijo, bolečino, srčno-žilne in presnovne bolezni ter redke bolezni.

 

Literatura:

  1. Pfizer Pipeline. Pfizer Data on file. 1. november 2022.

Pogoji za uporaboPolitika zasebnostiUporaba piškotkovZa strokovno javnost Metastatski-rd.si Sos-klop.si Zemljevid spletnega mestaPfizer WorldwideNotranje poročanje o nepravilnostih © Pfizer Luxembourg SARL, Pfizer podružnica Ljubljana, Julij 2022. Vse pravice pridržane. PP-UNP-SVN-0019.